lördag 16 januari 2016

när man går in på instagram

När man går in på Instagram och det först kommer upp en bild på en tjej som varit utomlands och bara njutit hur länge som helst, man scrollar ner och det kommer upp en videofilm på ännu en vän som är utomlands och bara har det gutt i värmen och havet. Snacka om att man blir avundsjuk!

Mamma fyller 60 nästa år och hon har sagt i många år att hon skulle vilja åka utomlands med hela sin familj när hon fyller 60! Och hon tar tag i det och förverkligar sin dröm!
Så i början av augusti åker mamma, pappa, mina 2 syskon med respektive och barn plus jag och Robert till Kroatien i en vecka. Då jag och Robert inte har det så gott ställt med pengar då jag pluggar på universitet OCH sparar till hus och bröllop så kände vi inte att vi skulle ha råd med en smekmånad efter bröllopet.

Efter några månaders funderande så kom vi på att vi skulle kunna ta en extra vecka i Kroatien- typ innan hela familjen kommer dit. Det skulle bli sååååå himla mycket billigare för oss om vi slog ihop det. Om man bokar en extra vecka så blir det sååå mycket billigare. Och vi skulle få iallafall en vecka att njuta bara vi två. Vi valde att ändå önska oss pengar till en resa i bröllopspresent, eftersom faktum står kvar att vi inte har mycket pengar, och om man faktiskt skulle få ett liiitet bidrag så kanske man skulle kunna unna sig att hitta på något mysigt/roligt när vi väl är nere i Kroatien.
Att önska oss prylar var inte något alternativ för oss då vi ändå har 2 av typ ALLT här hemma, lever litet och har inte plats för mer saker. Sen känns det som att om man ska önska sig saker i bröllopspresent så ska man önska sig dyra saker-som man ändå inte prioriterar tyyyp en fin glasskål. haha nej jag vet inte. Men alla som kommer på bröllopet har olika stora plånböcker, och genom att önska oss ett bidrag kan man själv välja mellan att lägga 40 kr till 40*5 eller något haha.

Jag hade tänkt att göra en låda där man kan stoppa ner ett kuvert med sitt bidrag i. Kuvert och eventuellt ett kort som man kan skriva vem det är ifrån kommer ligga på bordet framför.

Men vi önskar hellre att de vi bjudit faktiskt kommer, stannar hela kvällen, bjuder på sig själva och visar kärlek än att de ger oss något över huvudtaget!

Såhär hade jag tänkt att bidragsboxen kommer se ut, dock så har vi köpt kvadratiska boxar och inte runda...men det ska nog bli fint ändå. Bilden är från Pinterest!



Inga kommentarer: