fredag 28 december 2012

Julafton! Den bästa på läänge! Båda mina syskon kom med hela deras respektive familjer. Eftersom vi är så stor familj nu eller flera "små familjer" så har aldrig högen under granen vart så hög. Julaftonen morgon började med att adrian kom in till mig och Maja (hon ville sova inne hos mig)
Och jagade upp oss för julkalendern började. Så där bänkade framför tvn satt Elvis, adrian, Maja och jag och efter en stund kom även iris och Emmy. När det var slut gick vi ner med min mamma och pappa och åt frukost, sedan skulle de kolla julstrumporna, där i låg det ett varsitt pysselpaket som de hade att pyssla med hela mogonen. Strax efter  började deras föräldrar att vakna till liv. Klockan ett satte vi oss allihop och åt underbar julmat mamma lagat.

Mitt i Kalle änka blev det dags att åka och hämta tomten. Adrian tomte år är iallafall över :) han tror inte längre på honom :) barnen fick öppna alla sina paket men vi vuxna väntade till kvällen när min Robert kom till oss. Del 2 av julafton kommer senare :) puss och kram

Published with Blogger-droid v2.0.9

Inga kommentarer: