söndag 19 augusti 2012

Den busschafören som körde bussen hem igår är så jäkla härlig. Han välkomnar alla i micken varenda tur, berättar hur det ser ut på vägen och vart han ska åka. Igår på vägen hem började han berätta då vart han skulle och så sa han: Och därifrån kommer bussen åka ända ut till Tahult bland alla hästar. Och idag så gav Nisse lite ledigt, det är ett jäkla tjötigt jobb han har, han som ropar ut varenda håll plats, så istället kommer jag sitta här och berätta vart vi stannar och det kommer jag fortsätta med ända bort till hästarna!

Sedan blir alltid bussen sååå jäkla full på helgerna så då gick det på ett lassa med tjejer som inte kunde hitta någonstans att sitta. Så ropar han ut: Hörrni! Finns det verkligen inga platser kvar?? Om ni tar och knuffar ihop er lite och låter dom här få sitta, för annars måste vi köra i 70 och då kommer vi ALDRIG fram till Göteborg!

Och då började folk flytta på sina grejer och väskor så de här tjejerna fick plats. Så lite senare ropar han ut: Se där så duktiga ni va nu! Nu kan vi dra på lite så att vi kommer fram!

Så där satt man och fnissade för sig själv. Kanske inte låter så himla roligt men det va det :)

Puss och kram

Inga kommentarer: