måndag 9 januari 2012

Tog ledigt imorgon. Pga en sak. Men känns skönt o inte vänta på att chefen ska höra av sig eller att fundera på om det blir jobb imorn. att bara få va hemma. Umgås med Arrac. Vet inte hur länge sen ja va ute på gräsmattan o lekte med honom, eller bara tog en promenad. Eller satt ner o pratade med päronen.

Idag blev jag tvingad att dricka kaffe...de tycker det är dåligt att ja inte dricker. Jag förstår inte varför man ska lära sig sånna där dumheter. Folk som dricker blir ju bara beroende och får ont i huvudet sedan om de inte får i sig koffein. Typ varför ska man lära sig dricka öl och vin? Varför ska man lära sig att tycka om snus eller cigg? Varje gång man provar det för första gången tycker man ju inte om det...Aja om det är straffet ja får ta så.

Börjar bli trött på service yrket. Funderar på att kanske hålla på med nått på kontor...Men det måste ju va riktigt tråkigt!

Först klagar folk på att det inte är snö, när snön väl sedan kommer klagar folk på det.
Och det är som att de aldrig sett snö förut. Första snön och jag möter en snygg fin bil som sladdat in i en lyktstolpe. KÖR FÖRSIKTIGT FÖR SJUTTON!

Nej nu ska ja duscha och sedan lägga mig o kolla på marylin monroe filmen igen :) såg den aldrig klart igår.

Puss och kram

Inga kommentarer: